ایجاد و توسعه ی مشاغل اینترنتی یا یک استارت آپ این روزها موضوع داغی است که اکثر سایت ها و وبلاگ های زیادی راجع به آن نوشته اند.
مدعای این حرف میتواند یک جستجوی ساده در گوگل باشد.
اولین قدم برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق ، پیداکردن یک نیاز در جامعه و به ترتیب تحقیق راجع به آن ، ایجاد وبسایت ، تبلیغات و در آخر سرمایه گذاری است.
اما در موضوع کسب و کار آنلاین ، تیم اجرایی قوی ، به کارگیری تجربیات و استفاده از الگوهای ثابت شده ی جهانی مواردی هستند که در یک کسب و کار اینترنتی موفق جلوتر از سرمایه قرار می گیرد.
متاسفانه در فضای استارت آپ های ایران سرمایه گذاری روی کسب و کار بیشترین توجه را به خود جلب کرده است که در صورت شکست ، عدم سرمایه گذاری بیشتر را دلیل بر آن میدانند.
کسانی که در نوشته هایشان راه اندازی یک استارت آپ را بسیار ساده میشمارند ، هدفی جز جذب مخاطب و بازدید کننده برای تارنمای خود ندارند.
توسعه ی یک استارت آپ نیازمند روزانه ۱۴ تا ۱۸ ساعت فعالیت مفید است ، آن هم در مدت چندین سال ، برای حاصل شدن یک نتیجه ی خوب.
مجوزهای لازم و توزیع مناسب
تجربه نشان داده است که مشکلات بزرگ و حل نشدنی ای بر سر راه استارت آپ ها وجود ندارد.
فعالیت در حوزه ی فروش اینترنتی نیازمند مجوزهایی از اصناف و دریافت نماد الکترونیکی است.
در ابتدای کسب و کار ، شاید توزیع از طریق پُست کارامد باشد اما قطعا برای توسعه ی آن باید از روش های دیگر هم استفاده کرد. (البته اگر استارت آپ ، نیاز به توزیع کالا داشته باشد)
نوع محتوا ، وبسایت شمارا زیبا و پربازدیدتر می کند.
ایجاد محتوای غنی و مفید با طراحی ساده و کاربردی و به زبان فارسی باعث جذب بازدیدکنندگان می شود. این محتوا باید تخصصی اما بی طرفانه باشد.
کلام آخر
سلام
احسنت عالی بود
خیلی خلاصه و مفید
اصل مطلب را بیان فرمودید
البته اگر مخاطبان علاقمند بطور جدی و شجاعانه وارد این عرصه شوند و با تمام مشکلات آن دست و پنجه بیاندازند و جا نزنند و خسته نشوند و همیشه به نقطه نهایی و قله پیروزی خود چشم بدوزند و از تلاش و کوشش هدفمند نیایستند.